Cade Thomas testépítése Global

Régóta szemtanúja voltunk annak, hogy az amerikai sportolók uralják a versenyképes testépítés világát. Miközben más országokban az évek során a versenyek voltak a versenyekben, határozottan haladtak az amerikai fókusz felé az egyes generációk felett. Még maga a legenda is Arnold Schwarzenegger álmodozott arról, hogy elhagyja szülőföldjét és az amerikai álom élését, mintha nulla esélye lenne arra, hogy a világ bármely más részén testépítőként sikerül elérni a sikert. A Velencei Beach, az Muscle Beach és a kaliforniai Gold Fitness Center Tales a Joe Weider kiadványain keresztül látszólag elérte az egész világot, amelyben a testépítés meccáját romantizálta oly módon, hogy kevés törekvő emelők figyelmen kívül hagyhatják.

Ez azt jelentette, hogy nemcsak a kaliforniai testépítők és más nagy amerikai városok egyre nagyobb expozíciót kaptak, hanem szélsőséges előnyeik voltak, amikor a képzésre és az étrend -ismeretekre vonatkoztak, mivel a sikeres testépítők legnagyobb csomópontja volt. Az internet nélkül a világ többi része a Weider Mercy -ben volt, hogy úgy döntött, hogy közzéteszi (ha még a magazinokat is megtalálják), eközben az Egyesült Államokban a férfiak mind figyelhetik egymás előrehaladását, és az ötleteket egymásra ugrálhatják, és együtt edzhetnek.

Dorian Yates a testépítő fő példája, aki szélsőséges sikert talált anélkül, hogy megbocsátaná az amerikai testépítő álomot – egyszerűen túl jó volt, hogy figyelmen kívül hagyjon, így nem volt semmi, ami visszatarthatja őt. De általában mindig volt az a gondolkodásmód, hogy ha egyszer elérte a karrierjének egy bizonyos csúcsát, az Egyesült Államokba költözés az egyetlen módja annak, hogy a karrierjét a csúcsra vezesse, ha külföldön született. Azt gondolnád, hogy a kanadai testépítők elég közel állnak az Egyesült Államokhoz, hogy ne igényeljenek lépést, de még az az ország (vitathatatlanul) az elmúlt öt évben a legfigyelemreméltóbb export Ben Pakulski északon hagyta gyökereit, hogy egy nagyon sikeres testépítő vállalkozássá váljon. Florida.

Számos oka van annak, hogy az Egyesült Államok volt a hely a testépítők számára a sport formáló éveiben. Amellett, hogy a hátsó udvarban lévő fő médialletek és sokkal több időt töltöttek a nyilvánosság előtt, olyan dolgok is voltak, amelyekben a tornatermekhez való Real Betis Balompie Mez könnyű hozzáférés is szerepel (nem minden országban van megterhelve, ahol jó edzési helyek vannak), az ár és az ár és Az élelmiszerek, kiegészítők stb. Rendelkezőképessége, mennyi ideig tart ez a helyzet?

Az internet lényegében az egész világot a testépítés meccévé változtatta, és egyre több sportoló jelentkezik a világ minden tájáról, akik az amerikai társaikhoz hasonló fejleményeket érnek el. Még a közel -keleti testépítőkkel és az európaiakkal szemben is láthattunk egyfajta megszállottságot, mivel hírhedtséget szereztek azért, mert a kondicionálást a legszélsőségesebbre tolta. Úgy tűnik, hogy minden évben a fórumok tele vannak a világbajnokságok képeivel és más globális versenyekkel, amelyekben a világ ezen részein Dán labdarúgó-válogatott Mez bőr nélküli testépítők vannak, és mindenki kiborul, hogy milyen őrültnek tűnnek. Nyilvánvaló, hogy ezeknek a versenytársaknak a többsége sokkal kisebb, mint az amerikai társaik, de nem kétséges, hogy önmagukban lenyűgözőek. A testépítés a külföldi országokban buborékolt, és rendkívül népszerűbbé vált, de csak a Mamdouh “Big Ramy” Elssbiay néven ismert abszolút szörnyeteg robbant fel a helyszínre a világ.

Számos IFBB szakmai testépítő már évek óta utazik Kuvaitba és más környező régiókba az Oxygen Fitness Center nevében annak érdekében, hogy elősegítse a nyilvánosságot, és rengeteg pénzt keressen fitnesz oktatókként korlátozott stintekhez. Azt javaslom, hogy bárki ismeretlen ezekben a tornatermekben, keresse meg őket, mivel abszolút legkorszerűbbek, hihetetlenül nagyok és teljesek. Egy dolog nagyon nyilvánvaló, ha látom ezt a fitneszközpont láncát; Ezek az emberek rendkívül szenvedélyesek a testépítés iránt. Nem véletlen, hogy a legújabb külföldi szupersztár ebből a szubkultúrából származik, mivel ez a tökéletes hely a testépítéshez.

Ez a minta Ázsiában látható (csak nézd meg, hány ember halmozódott Liverpool FC Mez be egy stadionba, hogy szemtanúja legyen a rosszindulatú Sheru klasszikusnak néhány évvel ezelőtt), és sok amerikai rájön, hogy valóban szupersztárok, amikor elhagyják Amerikát, miközben általában vannak A mainstream sportolók árnyékolják otthon, miközben otthon. Noha nem sok terület megtette azt, ami Kuvaitban van, egyre növekszik az izom, és úgy tűnik, hogy hiányzik a megbélyegzés is, amelyet sajnos itt Észak -Amerikában sújtunk. Tiszteletben tartják a testépítést a világ számos részén, és biztos vagyok benne, hogy mindannyian hallottuk, hogy ezeknek az országoknak néhány részén az amatőr testépítők finanszírozást kapnak a kormánytól, és általában támogatják őket a versenyen. Látni fogjuk ezt valaha itt? Egyáltalán nem, nem azzal, ami történt a drogok és a nightma teljesítményének javításávalA baseball -botrányok Re.

Tehát mit fogunk látni, mivel ezek az országok (ahol a társadalom általában jóváhagyja a testépítőket) egyre több tehetséggel kezd? Az IFBB professzionális verseny ütemtervének egy pillantása az idei évben azt mutatja, hogy a professzionális testépítés végtelenül világibb, mint valaha a múltban, és évente versenyeket látunk a világ új részein. Visszatérve Kanadára, az elmúlt 2 évben az állampolgárok exponenciálisan versenyképesebbek voltak, mint az elmúlt években, amikor az 1 sportoló, aki megszerezte a profi kártyáját, eltévedni fog a szakmai rangsorban. A testépítés az egész világon növekszik, és biztonságos azt mondani, hogy a következő évtized teljesen új szöget hozhat az IFBB világába.