Jon Jones MMA licencje visszaállította a ketrecbe való visszatérés útját

(képernyőkép az MMAFighting.com oldalon)

Miután a szteroid turinabol Chelsea FC Mez metabolitjainak pozitív vizsgálatát végezte az UFC 214-es versenyen belüli gyógyszeres vizsgálat során, Jon Jones a leendő jogi következményekkel szemben állt, feltéve, hogy ez volt a második doppingellenes megsértése az UFC USADA korszakában.

Szeptemberben Jones megtisztította az egyik legnagyobb akadályt, amely védi az USADA felfüggesztésének csökkentését, amelynek alapján „jelentős segítséget” nyújtott a doppingellenes szabályozó számára.

Ma Jones megtisztította a végső akadályát, amikor a kaliforniai az atlétikai kompenzációt visszaállítja MMA engedélyének visszaállítása.

A ma Sacramentóban folytatott nyilvános meghallgatás során, Andy Foster kompenzációs ügyvezető igazgatója Jones mellett egymás mellett jelent meg, és határozottan kijelentette, hogy engedélyét vissza kell állítani. Foster fontos megjegyzéseket fűzött a kaliforniai egyidejű joghatóságról az USADA -val (akik a dopping hatalmát élvezik az UFC -vel és a sportolóikkal kötött személyes szerződés alapján). Foster megjegyezte, hogy az USADA Corinthians Paulista Mez „programnak meg kell változtatnia”, és feljegyezte, hogy azt mondta az USADA -nak, hogy ne büntesse az UFC sportolókat, akik abbahagyják a joghatóságukban való munkát Csak a problémás felfüggesztések felhatalmazása.

Jones 205 000 dollárt fizetett be. Egy szomszédsági szolgáltatási terv, amely szerint ifjúsági szolgáltatásokat nyújtanak egy BJJ Akadémián, amelynek szolgáltatásait 2019 első negyedévének végére kell befejezni. Hasonlóképpen beleegyezett abba, hogy hajlandó jelölni a doppingellenes teszteket, amelyeket a VADA végez (a The Önkéntes doppingellenes ügynökség)) a kompenzációval, amely elfogadja érte, ha ezt megvalósíthatóan megteheti. Érdekes módon Jonesnek nem kellett szentelnie erre a tesztelésre, csak motiválták erre.

A kompenzáció felhatalmazta a mozgalmat, hogy kiküszöbölje Jones -t „az összes felfüggesztési listából”, valamint egyhangúlag adjon neki ideiglenes engedélyt, amely lehetővé tette számára, hogy Dán labdarúgó-válogatott Mez visszatérjen az MMA -ba.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Beperelhető -e Jon Jones az USADA tesztéből származó monetáris ősz miatt? 2016. július 7
Jones biztosítja a csökkent dopping felfüggesztést azáltal, hogy az USADA -nak „jelentős segítséget” nyújt 2018. szeptember 20 -án, 1 megjegyzéssel
Amit a Yadav helyzet megtaníthat nekünk Jon Jones közelgő USADA Fatemarch 2018. január 1 -jéről