A CRO COP kedvezőtlen doppingtesztjének

a tavalyi legendás versenytársa, Mirko “Cro Cop” Filipovic Filipovic Stade Rennais FC Mez szokatlanul nyugdíjba vonulásának tanulságai, valamint az MMA közepén egy dopping -botrány közepette vonultak vissza. A CRO rendõrség elismerte, hogy a versenyből az emberi növekedési hormont használja hamarosan az USADA tesztelése után, és megszerezte a nemkívánatos különbséget, hogy az első versenytárs, akit az UFC/USADA doppingellenes rendszere alapján szankcionáltak.

Érdekes, hogy a dopping teszt eredményei a büntetése után visszatértek, és nyilvánvalóan nem voltak kedvezőtlenek bármilyen tiltott anyag számára.

Tehát ez azt jelenti, hogy a felfüggesztést félre lehet helyezni? Röviden nem. Az USADA/UFC doppingellenes politikája szerint a HGH tiltott vegyület, és a jogsértések nem korlátozódnak a pozitív gyógyszeres tesztekre. Ez csak egy módszer, amelyben a jogsértés bebizonyosodhat. A politikai helyszínek Az USADA -nál a jogsértés bizonyításának terhei, valamint ez „bármilyen típusú megbízható eszközzel is megállapítható, beleértve a felvételt is”. Más szavakkal, ha beismeri a doppingot, az USADA ezt önmagában is felhasználhatja a politika megsértésének megállapítására.

Amint az USADA igazolták Marc Raimondi újságírónak, a CRO rendőrrel szembeni szankciók állnak.

Ezzel a gyors jogi leckével a módszerből van néhány gondolat, amelyek eszébe jutnak

Az USADA tesztjei nem tudták elkapni a CRO COP HGH -ját annak ellenére, hogy a doppingellenes tesztek „arany standardjává” kerülnek. Az USADA kritikája anélkül, hogy ez kényszerítő bizonyítékot jelent, amely meghatározza a doppingellenes teszteléseket a jelenlegi dopping -módszerek igazságának elmaradásáról.

Az USADA elvégzett tesztek száma messze elmarad az USADA vezérigazgatója, Travis Olympique Lyonnais Mez Tygart által garantált tesztelés gyakoriságán. Lehet, hogy ez tükrözi a növekvő fájdalmakat, hogy folyamatban legyen a program, vagy talán még mindig vannak olyan sportolók, akik még nem írták alá ezt a doppingellenes programot. Bármi is legyen az oka annak, hogy a program még nem rendelkezik online, mint a robusztusság, amelyet a program elindításakor garantált.

Ezzel a kedvezőtlen teszttel az USADA csak egy doppingos sportoló elkapására irányult 2015 -ben. Ez egy tisztességes fogadás, hogy másoknak sikerül megszabadulniuk az USADA orrának doppingjától. Az aggodalom pontosan megmarad, hogy az MMA -ban milyen átható, és mit lehet még tenni más a probléma Bologna FC 1909 Mez megoldása érdekében?

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Mirko “Cro Cop” Filipovic kétéves tilalmat adott ki 2015. november 25 -én, a „Doping” -nak.
Miért lehetővé teszi számára, hogy a CRO-COP UFC kiadása az USADA 2 éves Banjuly 2016. január 20-án történő gúnyolódását lehetővé tegye
Hogyan lehet Lyoto Machida csökkenteni az USADA dopping tilalmát a 2016. január 14 -i Halfapril “Dopping” -ben