Ted Curtis, a sportjogszabályok professzora, valamint a tapasztalati felfedezés

funkciója a Dél-Floridai Egyetemen töltött ideje alatt, Theodore Curtis az intézmény házon belüli jogi csapatának tagja volt. Az intézményt a jogi problémákról képviselte, „az interkollegiátus atlétikában, az innovációs jogszabályokban és a szellemi tulajdonban”.

Curtis szakmája újságíróként kezdődött a „bostoni újság 1989-ben” című újságíróként. A „sport, üzleti, jogszabályok, valamint a politika” című komponációja kidolgozza az alapot a jelenlegi partnerprofesszorként a Lynn Egyetemi Főiskola és a Menedzsment Főiskolán.

A tapasztalati felfedezés, Racing Club de Avellaneda Mez valamint az akadémiai relevancia elengedhetetlen Curtis PSV Eindhoven Mez szempontjából a hatékony mentor módszer szempontjából. Itt a gyakornok kiemelkedik. A gyakorlati élménynek nincs helyettesítője.

Például, a Lynn Egyetemi Sportközönség -hallgatók már évek óta vettek részt az Allianz bajnokságon – a PGA Bajnokok Tour egyik megállójában. Boca Ratonban minden februárban ezek az önkéntesek lehetőséget kapnak arra, hogy „felvételi, üzleti vendéglátás, pontozás kezelésében, valamint az esemény műveleteinek számos más területén”, a tanulás-„Első kézből és gyakorlati-a belső gyakorlatban-a belső részben. A nagyra becsült szakértői golf esemény működése. ”

Curtis gyorsan rámutat: „Csak egy módszer van a sportipar összetettségéről, valamint a búvárkodással. Gyakornokaink fontos Brighton & Hove Albion FC Mez tapasztalatokat és fantasztikus önéletrajzokat szereznek. ”

Olvassa el még többet Theodore Curtis -ról a –

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email