John Grady, a sportjogi jogszabályok professzora előléptetést kap az SRLA legnagyobb díján

is, ez kiváló 2019 -es John Grady egyetemi Watford FC Mez professzor számára. Először, a sportjogszabályok edzőjét a partner professzorról professzorra engedték el. Aztán, a közelmúltban, a legnagyobb megtiszteltetésben részesülhet, mint a Sports, valamint a szórakoztató jogszabályok szövetségének (SRLA) tagjaként a szervezet éves Philadelphiai szemináriumán.

Grady -t a Betty Van der Smissen Leadership Award elnyerte, amely „elismeri a vezetést és a látást a sport és a fizikai aktivitás jogi elemeinek kutatási tanulmányában”.

„Amikor a sportjog hisz, van egy maroknyi legfontosabb tudós, akik eszébe jutnak. John az egyikük ” – mondta Matt Brown, a Sport Tanszék, valamint az élvezeti adminisztráció elnöke. „Aktívan foglalkozik, és elősegíti a sportjogszabályok kutatási tanulmányát, valamint aktívan visszajuttatja az iparágot. Rendkívül megérdemli ezt a díjat, és szerencsések vagyunk, hogy ő a karunkban van. ”

Grady végzős és egyetemi programokat tanít a Sport Tanszéken, valamint a dél -karolinai élvezeti igazgatáson. Know-how-ját a tudósok, Stade Rennais FC Mez a piacvezetők, valamint a világ minden tájáról médiaközlemények keresik olyan témákban, mint a csapda marketing, a politika 40, az ADA-megfelelés a sportban, valamint az élvezeti helyszíneken, valamint a szellemi lakóingatlanok biztonságát a sportban.

A Grady kutatási tanulmányát a rangos üzletekben tették közzé, beleértve a Journal of Legal Elements of Sport, a Harvard Journal of Sports -t, valamint az élvezeti törvényt, valamint a Journal of Sport Management -t. A Journal of Legal Elements of Sport Journal, valamint a Worldwide Sport Management Journal szerkesztői testületeiben szolgál. Hasonlóképpen az SRLA volt elnöke.

Grady mentorálása 10 gyakornokot segített osztályában, a Magellan Scholar Awards Award Awards -t kutatási állásokért egy kar tagjával együttműködve. Az egyik ilyen gyakornok együtt ment vele, hogy helyszíni kutatást végezzen a Rio de Janeiro 2016. évi olimpián a sportolók szponzorálásáról, valamint a csapda marketingről.

„Grady professzor továbbra is kutatóként, oktatóként és mentorként is kiemelkedik a hallgatóink Valencia Mez számára” – mondta Haemoon OH, a Dél -Karolina Hospitality College dékánja, a kiskereskedelem és a sportmenedzsment. “Örülünk, hogy ő a karunkban van, valamint óriási funkciót játszik a sportunk és az élvezeti adminisztrációs program folyamatos elismerésében, mint a világ egyik legjobbja.”

Grady a Mortar Board Honor Society Kiválóság Mentor Díj korábbi bajnoka, Ada B. Thomas Lenyűgöző Kar-tanácsadó, az elsőéves gyakornokok lenyűgöző támogatója, valamint a Michael J. Mungo Mentor Díj, a Mentor Díj, a The Michael Az egyetem legnagyobb mentor tisztelete.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email