A Coca-Cola kávéval végre az Egyesült Államokban van! De eladja -e?

Matt Weik

Amikor ez a kávé témákra vonatkozik, tudod, hogy minden az életről szólok. Adja hozzá azt a tényt, hogy a koksz nulla cukrot szedjük, és kombináljuk a kávéval, és most már oszthatatlan figyelmem van. De itt van az egész téma érdekes része … 2018-ban írtam erről a Coca-Cola-ról, a kávéval. Nincs vicc. Nézze meg magad (cikk). Annyira izgatott voltam, amikor hallottam, hogy a projektet kezelik, és különféle országokba dobják, de megbeszéltem, hogy soha nem juthat el az Egyesült Államokba, mivel a termék Pepsi verziója szerencsétlenül kudarcot vallott.

Tehát itt vagyunk a 2021 első negyedév korai szakaszában, és a hírt nemrégiben adták ki, hogy a Coca-Cola a kávéval landolt az Egyesült Államokban. Ha valaki elégedett táncot csinál, akkor én vagyok! Ausztrália (a legjobb tudomásom szerint) volt az első, aki 2017-ben megkapta ezt a Coca-Cola-t a kávéval. Négy évvel később, és végül az Amerikában a polcokra ütközik. De eladja -e? Beszéljük meg.

Coca-Cola kávéval: Fogd be és vegye be a pénzemet
A legjobban kijövök, és azt mondom. Szeretem a koffeint. Watford FC Mez A reggelem egy energiaitalral kezdődik, amelyet egy-két csésze kávé követ, amely aztán diétás zöld teába váltja, majd egy doboz koksz nulla cukor, edzés előtti (edzés előtt) … megkapja a képet. Meg tudtam élni a Coke Zero cukorból és a csésze kávéból, ha kellene – meggyőződtem. Ennek ellenére mindkettőre korlátozom magam, de ezzel az új Coca-Cola-val az államokban a kávé bevezetésével valószínűleg meg kell újítanom az életem.

Most, mielőtt a kocsit a ló elé tennék, nem akarom, hogy felgyorsítsam a reményeimet. Pepsi valami hasonlót tett, ahol elindították az úgynevezett „Pepsi Café” -t. Szó szerint ez a Pepsi plusz kávé kombinációja volt-hasonlóan a Coca-Cola-hoz a kávéval. Sajnos elcsúszott, és nem ismerek senkit, aki a PEPSI verzió ízéről szólt, ami kissé megijedt a Coca-Cola verzióval kapcsolatban.

Úgy gondolom, hogy tavaly volt, a Coca-Cola elindította a Coca-Cola energiáját. Lehet, hogy én voltam az egyetlen személy az iparban, aki valóban SS Lazio Mez örült ennek az italnak az íze. Sokan azt mondták, hogy ez teljesen undorító. Tehát, ha tétet kellett volna helyeznem, azt mondanám, hogy a Coca-Cola-nak kávét fogom örülni, de mindenki más lesz.

Mi az a zümmögés, amely körülveszi ezt az italt?
Ennek az új italnak a szlogenje: „kortyol, mint egy koksz, és úgy fejezi be, mint egy kávé”. Ha örül mindkét italnak, nem vagyok biztos benne, hogy mi nem szereti ennek hangját. A kávé íze túlsúlyos lesz? Nem vagyok biztos benne, de biztos vagyok benne, hogy a fene szeretné megtudni. Még nem találtam vagy kipróbálni ezt az italt, de amikor ezt a Coca-Cola-t kávéval találkozom, fogadhatsz, hogy megvásárolom az összes olyan íz egyikét, amely a cukormentes fajtában érkezik.

Az írás idején a Coca-Cola három ízben jelentette be ezt az indítást-a Dark Blend, a Vanilla és a Caramel. A nulla cukor csak (legalább most) lesz elérhető a sötét keverékben és a vaníliában.

A 12oz kannák 69 mg koffeint kínálnak, ami a koffeintartalmat kissé egy normál csésze kávé alá helyezi. Milyen kávét adnak hozzá? Az egyetlen dolog, amit találok, az, amit a címke „kávépornak” állít. Hogyan fog ez az ízlés az ízlésnek? A kitalálásod olyan jó, mint az enyém ezen a ponton.

Brandan Strickland, a Coca-Cola márka igazgatója elmondta: „Sok ember gyakran megszakad az üdítőital vagy a kávé elérése között, délután 15 órakor, az iskolában vagy útközben. Most nem kell elhagynia a Coca-Cola-t, hogy javítsa a kávét. A Coca-Cola with Coffe egy igazi hibrid fejlesztés, amely ideális szolgáltatást kínál a délutáni közép-pick-up számára, amelyet mindannyian akarunk, különösen a mai munkavégzésben. ”

Hajlamosak lennék egyetérteni ezzel az állítással. És arra a pontra, hogy áthidalja ezt a rést, értelme van, ha a Coca-Cola elindít egy Argentin labdarúgó-válogatott Mez ilyen terméket. Valójában meglehetősen frissítő (egy kis szóda pun), ha olyan társaságot látunk, mint a Coca-Cola a dobozon kívül-annak ellenére, hogy ez a termék már évek óta elérhető. Ha más országokban keresné, akkor azt a Coca-Cola Plus kávénak hívják. Még azt is kijelentették, hogy az Egyesült Államok az 50. ország, amely elindítja a Coca-Cola-t kávéval.

Eladja?
Mivel az USA indítása csak most történik, nehéz megmondani, mivel nincs száma. Mivel ez az 50. ország, amely a Coca-Cola-t a kávéval forgalmazza, akkor csak azt feltételezheti, hogy más országokban sláger volt. Ellenkező esetben miért indítanák el egy olyan amerikai piacon, amely nagyon megítélt és különösképpen igényeikkel és igényeikkel?

De itt vannak a gondolataim. Azt hiszem, eladni fog. Úgy gondolom, hogy a termék kezdeti kísérlete magas lesz. A Coca-Cola íz kombinációja, amelyben a kávé is keveredik, számos embert vonzhat-én vagyok az egyik. Ha ezt olvassa, akkor valószínűleg neked is vonzó (hacsak nincs semmi tennivalója, mint elolvasni a tartalmamat – ami köszönetet mond a Readi -nakmindkét irányban ezt a rövid cikket).

A következő lélegzetben ezt mondom, hogy 69 mg-os koffeinnel nem vonzza a koffein-junkiák számára. A 69 mg koffein nem fogja ébren tartani őket. Tehát, hacsak nem csak ízű és nem energiatermelést vásárolnak, nem vagyok biztos benne, hogy ismétlődő vásárlók lesznek.

A „Coca-Cola kávéval” googlizáltam, és a keresési eredmények két oldalán nem találtam egy eladót, aki jelenleg eladta a terméket. Valójában még a kiskereskedőnél sem említették, csak egy csomó hír- és médiaoldalt beszélt az indításról. Megtaláltam azonban egy hirdetést a Walmart -tól, amely előléptette. Amit láttam, azt 2020. december 20 -án töltötték be a webhelyükre, de jelenleg a készletből jelenik meg. A Walmart webhelyen található árpont négycsomagolású kiskereskedelmet mutat 5,48 dollárért, amely Cannként 1,37 dollárra csökken. Hogyan hasonlít ez a szokásos Coca-Cola-hoz? Egy 12 csomag Coca-Cola ára 5,18 USD, ami 0,43 dollárra esik a dobozonként. Az ár több mint háromszorosánál a termék jobb, ha csodálatos.

Mindezek ellenére örülök, hogy kipróbálom az új Coca-Cola-t kávéval. Biztosan megpróbálom. Rendszeres fogyasztó leszek? csak az idő fogja megmondani. Megkapom az energiaitalok miatt? Nem, nem esély. De ez jó kiegészítés lehet a forgatáshoz. Mit gondolsz?