ACE Személyi Képzési Vizsgálati Javaslatok

Nagyon sok kérdést kaptam az ACE Personal Fitness Oktatóvizsgaról. Mivel sok aggodalom hasonló, ezt a közzétételt felhasználom az összes egyszerre történő kezelésére. Csak csütörtökön vettem a vizsgát, így hasonlóképpen hozzáadok néhány információt, amelyet a tényleges tesztről is szem előtt tartok.

Miért választotta az Ace -t NASM vagy AFAA vagy…?
A legújabb videóim

Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
Jessica Simpson új könyvének áttekintése – Open Book. Az énekes, valamint a vállalkozó trükköket és a színfalak mögött is meglep a memoárjában.

A hallható könyv áttekintése – Jessica Simpson maga olvassa el! Ráadásul vannak jutalmazási dallamok, amikor megkapja az audio verziót!

További videók

0 másodperc 6 perc, 5 másodperc

Következö
High Achiever – nagyszerű hallgatási könyv áttekintés
06:12

Élő
00:00
08:21
06:05

Ne feledje, amikor először elkezdtem kutatni a személyi képzési tanúsításokat, órákat töltöttem, és órákat, valamint a hivatalos vállalatok webhelyeit, tudományos anyagokat, támogatást, költségeket, egyéb tanúsításokat…

Azért választottam, mert:

Úgy éreztem, hogy az összehasonlításom alapján megbízható szervezet lennének.

Erős tudományos anyagcsomaggal rendelkeztek, az internetes eszközökön, valamint a telefonos támogatásban.

Kínálnak csoportos fitneszt, súlygazdálkodást, valamint egyéb tanúsításokat, amelyek szintén hosszú távú érdeklődésre számot tartanak számomra

Kissé helyi. Az üzletet San Diegóban találják meg, és én is tetszett. Ez „helyi vásárlásnak” számít?

Tehát kiabálhatnék: „Ace az arcodban !!!” Mint a röplabda nők, akiket a középiskolában alkalmaztak.

Milyen anyagokat hiszel valaki, aki az ACE személyes fitnesz oktatójának akkreditációs igényeit tanulja?

A két sok alapvető anyag az ACE Personal Fitness Oktató kézikönyve, valamint az írásbeli szimulációs példa. Alapvetően bármi is legyen a tesztből, a kézikönyvből származik, valamint az írásbeli szimuláció az osztály 25% -a is.

Minden más nem kötelező. Hogy őszinte legyek, nem használtam semmilyen más dolgot, kivéve a kártyákat. valamint valójában csak a kártyákat használtam, hogy hosszú sétákon tartsam az üzletet, mivel nincs barátaim.

Mit tervez most az akkreditációjával?

Van kommunikációs diplomám, valamint író vagyok. Arra gondolok, hogy a 8-5-es szakmámat írok. De hamarosan elkezdem egy futócsoport edzését órák után, valamint hétvégén.

Örülök, hogy van az akkreditáció, így sokkal jobban tájékozottabb futó edző vagyok, valamint az egészséges életmódú blogger. Van néhány koncepcióm arról, hogy honnan megyünk innen, bár meg kell ragaszkodnod ahhoz, hogy felfedezzem

Olyan dolgokat, amelyeket szem előtt tartok a vizsgán:

Tudd, mi az aktin, valamint a miozin

Néhány aggodalomra adtak okot a várható ügyfelek. (A várható nő hőmérséklete nem haladhatja meg a 100 fokot.)

Milyen izomtömeg ad egy adott gyakorlat során. (Biztos vagyok benne, hogy teljesen tévedtem.)

Számítsa ki pontosan, mennyi időbe telik valaki, hogy X hét alatt elveszítse az x súlyát, ha 3 napos jár. (Valami ehhez.)

Az információkkal ellátott táplálkozási címke, valamint meg kell határoznia, hogy pontosan mennyi kalória van a zsírból. (A matematika valóban nagyon alapvető, és kaparók papírokat nyújtanak.)

Furcsa aggodalom az ügyfelekkel kapcsolatban, hogy randevúzzon egy újabb fitnesz -oktatóval a fitneszközpontban, valamint pontosan hogyan kell kezelni?

Étkezési állapot kérdése: Egy női ügyfél (statisztikáját biztosítja, valamint tipikus súlya), amely fogyni akar. Pontosan hogyan kezeled?

Mikor kell valakit RD -re vagy orvosra utalni

Remélem segít! Ha már van kérdése, akkor teljesen küldjön e -mailt nekem.

Az ebéd sajnálatos megjelenésű, bármennyire is figyelemre méltó ízlés. Tegnap esti maradék salátát kaptam, és úgy döntöttem, hogy csicseriborsó, deli pulyka, TJ mogyorószósz, valamint földimogyoró hozzáadása a keverékhez, hogy étkezést készítsek. Ez a keverés után történik, tehát ez egy rendetlenség.

Azt is kijelentem, hogy már újra kijelentem, ez az Celta de Vigo Mez én preferált TJ termékem!

Szőlővel, valamint azért, mert szeretnék itt valódi tartani, beismerem, hogy sok mocskos szőlőt evett a Atletico Mineiro Mez hazafelé. Ha meghalok a „piszkos szőlőbetegség” miatt, békében fogom pihenni, megértem, hogy ez teljesen megéri.

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

CsapRészvény

Posta

Részvény

Kiválasztja Fluminense Mez ezeket:

Kérdések és válaszok az intuitív étkezésről és a bingingről, a nyári futtatás javaslatai, valamint még sok más!

Kérdések és válaszok az intuitív étkezésről és a bingingről, a nyári futtatás javaslatai, valamint még sok más!

Az ételek fizikai fitnesz intuitív étkezési problémáinak és a válaszok futtatása. Javaslatok a nyári futtatáshoz, mit kell tenni, ha depressziós vagy

A legelső félmaratoni javaslatok és még sok más kérdés és válaszok áprilisától

A legelső félmaratoni javaslatok és még sok más kérdés és válaszok áprilisától

új aggodalmak és válaszok. A legelső félmaratoni javaslatok – utolsó pillanat a verseny előtt. A könyvekből és a MOV -ból származó preferált idézeteim

Pontosan hogyan lehet megállítani a rossz gyakorlati hacket – 126

Pontosan hogyan lehet megállítani a rossz gyakorlati hacket – 126

technika az étkezés, a túlzott étkezés vagy még egy rossz szokás abbahagyására. a legjobb intuitív étkezési javaslat, amely segít a diétás terv elárasztásában a

Race Day Morning Prep, valamint az ellenőrzőlista nyomtatható teljesen ingyenes PDF

Race Day Morning Prep, valamint az ellenőrzőlista nyomtatható teljesen ingyenes PDF

Pontosan hogyan lehet felkészülni a verseny ellenőrzőlistájára, valamint javaslatokat a futás reggelére. Amit én csinálok, és enni egy félmaraton előtt. Ha

Kaptam egy Covid-19 tesztvideót a tapasztalataimról

Kaptam egy Covid-19 tesztvideót a tapasztalataimról

Szia! Íme egy gyors videó a Covid-19 teszt elvégzéséről, valamint Ben tapasztalatairól, amelyek a COVID-19 gyors tesztet szerezték.

Változtassa meg a kedd-Reminder-t, mielőtt összehasonlítaná

Változtassa meg a kedd-Reminder-t, mielőtt összehasonlítaná

Emlékeztető: A változásom évekbe telt. Ne feledje, hogy mielőtt összehasonlítaná magát velem vagy bárki mással. Elkezdtem Runnin -t

⚡ Shareaholic által