Spaweek diszkontráták, valamint kaptam egy oxigén arcot!

Szia! Pontosan hogy állsz ezen a héten? A lábaimmal már kimerülten ébredtem – nem nagyszerű jel. Tehát úgy foglalkoztam, hogy drámaian a padlón feküdtem. Örülj, hogy nem kell online velem online – Vegas eléggé rossz az én antikumaimat (de szerencsére lusta, hogy elhagyjon).

Futni mentem, és visszatértem, hogy ételt szerezzek, és gyorsan zuhanyozhassak, mivel elégedett voltam. Tegnap meglátogattam, hogy vérmunkát végezzek, hogy megfeleljenek a pajzsmirigy cuccaimnak.
A legújabb videóim

Mit eszek egy nap alatt – Runner Edition
Mit ettem egy nap alatt. Élelmiszer -napló egy olyan futótól, amely jelenleg nem edz maratonra vagy félmaratonra. Reggeli, ebéd, vacsora, valamint snack, valamint tippek.

További videók

0 másodperc 14 perc, 26 másodperc

Következö
Gyönyörű házastársam a Pysch kórteremben: Memoir – könyv -áttekintés
05:31

Élő
00:00
08:21
14:26

De a mai látogatás egy elegáns arcra volt! Annak ellenére, hogy lehet egy (nagy) lábam a lányos táborban, mivel elkészítem a körmömet, és masszázsokat kapok, ritkán kapok arckezelést! Bologna FC 1909 Mez Úgy érzem, hogy fájnak, vagy végül vörösre kerül. Örülök, hogy bejelentem, hogy ez nagyon lazító volt, és nagyszerűnek éreztem magam!

Felkértek, hogy szerezzek egy oxigén arcot az OC arckezelő központjában, Tigres UANL Mez mivel hihetetlen különlegességeket működtetnek az Health Spa Week számára. Két aláírási szolgáltatásuk közül csak 50,00 dollárért szerepelnek! Ez több mint fele van az ártól.

A kezelési helyemnek a nevemet írta körülötte

Sandra minden lépéssel sétált, ahogy tette őket, amikor kérdéseim voltak. A megtisztítás és az előkezelés után egy tökmaszkot tett a nagyon szagú szagú (mint például a tök pite) illatú ügyembe. Sajnálom, hogy nem kóstoltam meg …

(Nem olyan szórakoztató tény: Sandra előfordulhat, hogy a fejpántot nem alakítja a nagy fejemen, hanem el kellett mennie még egy nagyobbnak.

A következő lépés (a maszk levetése után) ez a bit pálca eszköz volt, amely az oxigént a bőrére fújt. Várható, hogy valóban bejuthasson, és segítse a köpenyt, és frissnek tűnjön, mint a harmatos.

Azonnal készítettem egy fényképet, hogy megmutassam, hogy nem vagyok vörös vagy foltos (ez Ghánai labdarúgó-válogatott Mez valószínűleg az, mivel nem végeztem el extrahálást, bár ez még mindig a legrosszabb, hogy mindegyik piros legyen).

És jobbat vettem, amikor házat kaptam, hogy a kozmetikumaim teljesen ingyenes üzletet mutassam meg az arc után.

Összességében: Annyira lazítottam a végemre, és hogy megtisztítottam, és nagyon bónuszként szereztem meg a megállapodást! Az összes tisztítószer, valamint az általuk használt krémek fantasztikusan is szaga volt. Nem voltam vörös, amely után nagyon boldoggá tesz.

Az Spaweek.com akár 75% -kal biztosítja az egészségügyi gyógyfürdő -szolgáltatásokat az Egyesült Államok környékén! Vizsgálja meg itt, és fedezze fel az egészségügyi gyógyfürdőt, valamint az Ön közelében lévő ajánlatot.

„A Spa Week egy kétéves esemény, amely a személyes egészségre és wellnessre, valamint a fogyasztók wellnitására összpontosít. Minden áprilisban és októberben számos egészségügyi gyógyfürdő, valamint wellness hely Észak-Amerikában két-három teljes körű szolgáltatást nyújtó egészségügyi gyógykezelést kínál mindössze 50 dollárért, így mindenki hozzáférést biztosít az egészségügyi gyógyfürdőhöz, valamint a wellness életmódhoz. ”

Az OC arckezelő központjának ajánlatainak ellenőrzéséhez kattintson ide.

(Teljesen azt akarom, hogy itt más ajánlatokat keressek itt. Nem tudom megverni.)

Kérdés: Szeretne most egy darab tök pite -t ​​is?

Girl-y vagy fiú vagy-y vagy az y között?

Jogi nyilatkozat: Ezt a szolgáltatást az Spaweek -en keresztül kínálták nekem. Minden véleményem a sajátom.

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Kiválasztja ezeket:

Masszázs irigység kémiai peel-értékelés, valamint a képek, valamint a képek utánMasszázs irigység kémiai peel-értékelés, valamint a képek, valamint a képek után

Ezt a közzétételt a Masszázs Envy -vel együttműködve írják, mindazonáltal minden véleményem a sajátom. Szia! Az utolsó páron keresztül Mont

Ha maszkkal foglalkozik, kint futva maszkkal

Ha maszkkal foglalkozik, kint futva maszkkal

Keresse meg a maszkot a futáshoz vagy a kint sétálásához a koronavírus kitörése során. Útmutató a CDC maszkjának használatához. Javaslatok a BE

Tojás fagyasztás frissítés 2. hét

Tojás fagyasztás frissítés 2. hét

Fagyasztom a tojásomat 2. héten. Kap

A segített nyújtás kedvesének érzi magát

A segített nyújtás kedvesének érzi magát

A teljes test nyújtás egy új, segített nyújtó szolgáltatás a Masszázs Envy -nél – 60 perces fej -lábujj -segédprogramot végeztem

A pihenőnap reggeli rutinom

A pihenőnap reggeli rutinom

A reggeli rutinom a futás óta pihenőnapon. Amit csinálok, mit eszek egy pihenőnapon, valamint más BTS -en a futás napján

Pontosan hogyan lehet gyorsan és egyszerűen vágni a mangó videót

Pontosan hogyan lehet gyorsan és egyszerűen vágni a mangó videót

Pontosan hogyan lehet vágni egy mangót. Nagyon egyszerű és gyors bemutató arról, hogy pontosan hogyan szeletelje a mangót. Lépésről lépésre 2 perc alatt ezen az egészséges csúcstalálkozón

⚡ Shareaholic által